
 

                                  

 

  

 

 

AAMA / WDMA / CSA JOINT TECHNICAL INTERPRETATION REQUEST 

 

 

DATE OF INQUIRY: 
 

January 19, 2015 

 

PERTINENT JOINT AAMA/WDMA/CSA SPECIFICATION(S): 
 

AAMA/WDMA/CSA 101/I.S.2/A440-08 

AAMA/WDMA/CSA 101/I.S.2/A440-11 

 

SECTION(S) IN QUESTION: 
 

NAFS-08: 

Clause 3 Definition Water Penetration  

Clause 5.2.5 Test specimen installation 

Figure 11  

 

NAFS-11: 

Clause 3 Definition Water Penetration  

Clause 8.4.3 Test specimen installation (skylights) 

Figure 8.2 

Clause 9.2.5 Test specimen installation 

Figure 9.2 
 

INTERPRETATION REQUESTED: 
 

1) Under NAFS-08 and NAFS-11, is any form of liquid water (including percolating  water) beyond the 

inner-most plane, independent of amount or means of occurrence considered water penetration as 

defined by ASTM E331 and E547? 

 

SUGGESTED INTERPRETATION: 
 

1) Yes.  

  

REVIEWED/ APPROVED BY: 

 

COMMITTEE COMMENTS / ACTION STATUS DATE 

JDMG  Approved 11/9/15 

AAMA  Approved  4/1/2015 

 CSA  Approved 10/15/2015 

WDMA  Approved 7/15/2015 

  

INTERPRETATION 

NUMBER 

 

15-02 


